Němčice : Pomezí U15 ( 11.11.)

Němčice : Pomezí 0:9 (0:4)
Dohrávka se soupeřem, který hrál vyšší level…
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Lucie Pávková, Lukáš Pavliš, Štěpán Jasanský, Jirka Lněnička, Filip Brožek, Honza Havla, Jakub Sršeň, Max Nováček – Marek Mikl, Tomáš Pánik, Libor Kocián
V dohrávaném utkání nás čekal zřejmě nejsilnější soupeř.  Tým jenž má, ač to zní v této věkové kategorii zvláštně, zřejmě nejvyšší věkový průměr. Stručně řečeno, nastupuje v něm 10 hráčů ročníku 2003. A to je v tomto věku na hřišti velmi citelná výhoda. Díky mravenčí detektivní práci našeho šéftrenéra, detektiva a korektora v jedné osobě jsme měli někdy až překvapivě velmi detailní zprávy o jednotlivých hráčích a jejich přednostech ?
I letmý pohled na výsledky našeho soupeře dával tušit, že se asi povozíme na kolotoči, ale dětmi oblíbený řetězák to rozhodně nebude.
Před zápasem jsme si tedy řekli, že v případě fotbalu dospělých se taková utkání Davida s Goliášem řeší stylem…“ urvi to do autu, pokud možno co nejdál „…a “ schovejte míče, máme jen jeden“ ? . Ale my jsme žákovská kategorie a ješte stále chceme hrát fotbal( výše zmíněné si užijeme v dospělosti dosyta). Proto jsme se neuchýlili k destruktivní hře, ale za každou cenu jsme chtěli hrát kombinačně ať je výsledek jakýkoliv.
Utkání samotné nám všechny předzvěsti o síle soupeře potvrdilo.  Pomezí mělo celý zápas navrch a skóre se tedy zastavilo na čísle 9 : 0 pro hosty. My se však nemáme za co stydět.  Několikrát jsme se dostali do slibné příležitosti, avšak chyběl nám větší důraz a možná i trocha zkušeností v zakončení. Zkušenosti přijdou dozajista časem a důraz ještě vypilujeme, takže není čas na žádnou paniku. A že bylo skóre takové jaké bylo? I z toho se nehroutíme, protože 6 z 9 branek nám vsítili již shora zmiňovaní hráči data narození roku 2003.
Týno, Lůco, Luky, Štěpáne, Jirko, Fílo, Honzo, Kubo, Maxi, Tome, Marys, Libore … statečně jste vzdorovali značné přesile a za to máte náš velký obdiv a velké uznání.  Díky.  Jsme na vás hrdí ?
Jarní část sezóny bychom měli rozehrát již na apríla, tedy 1.4.2018. Přesné nalosování i časy a data tréninků včas zveřejníme. Všem dětem, rodičům, fanouškům a vůbec všem kteří nám v sezóně pomáhali srdečně děkujeme a těšíme se na jaro ?
Petr a Vojta

Napsat komentář