Turnaj 21.10. Dolní Čermná

Na poslední podzimní turnaj jsme vyrazili vlastně letos nejdál od domovského hřiště a to do Dolní Čermné. Počasí mizerné. Zima jak v psírně, ale naštěstí neprší. Abych pravdu řekl, tak jsem našim borcům i dost věřil, protože letos hrají líp v „marastu“.

Němčice – D. Čermná 5:3 (1:0) góly: Javůrková, Pecháček, Soukup, Racek, Radimecký J.

Vyrovnaný zápas vyrovnaných soupeřů. Bylo to vcelku pohledné utkání, ve kterém jsme neustále vedli a nakonec i vyhráli. Zajímavé bylo, že našich pět branek dalo pět hráčů. Nejvíce mě potěšil David, který mi konečně na turnaji ukázal, jak dokáže být rychlý a zaslouženě se radoval z gólu.

Němčice – Jablonné/Orl. 1:2 (1:1) gól: Pecháček

Druhý náš soupeř byl z Jablonného. Tohle utkání bylo naprosto jiné. Kombinace žádná. Soupeřova obrana všechny míče zakopávala do autu. Tolik vhazování za zápas si snad ani nepamatuji. Ráz zápasu ovlivnila odpískaná penalta za nastřelenou ruku našeho obránce ve skluzu na zemi…..Nechci brečet, ale tohle by se u dětí pískat nemělo.

Němčice – Semanín 6:3 (3:1) góly: Pecháček 5x, Stránský

Poslední zápas tohoto turnaje a vlastně i podzimu, jsem pojal poněkud jinak. Tým Semanína je složen převážně z ml. hráčů a ještě k tomu neměl nikoho na střídání. Do branky šla naše dvojka (budeme do budoucna potřebovat větší brankářský dres:)), Kuba do útoku a to nejsilnější na střídačku. Vlastně to ani nebyl zápas, ale holomajzna. Je sice hezký turnaj vyhrát, ale fotbal přece hrajeme pro radost. Chtěl jsem taky, aby si Kuba Stránský dal gól, protože si to za výkony v bráně určitě zasloužil. A to se povedlo.

Nakonec nás ten poslední zápas stál vítězství v turnaji. Tři mužstva měla 6 bodů. Rozhodlo skóre. Na nás zbylo druhé místo:) Celý tým musím pochválit za výkon. A budu se těšit na jarní část sezóny.

Sestava: Kuba S., Kuba R, Kája, Matěj, Filip, Pepča, Ela, Ondra H., David

Napsat komentář