Sebranice: Němčice U 15 (22.10)

Sebranice: Němčice  4:1 (2:1)
Zápas na hrozném hřišti za ještě horšího počasí
Sestava: 
Filip Brožek, Štěpán Jasanský, Lukáš Pavliš, Lucie Pávková, Jirka Lněnička, Kristýna Mikulecká, Honza Havla, Jakub Sršeň, Max Nováček – Tadeáš Vytlačil, Tomáš Mastný, Marek Mikl, Martin Radimecký
Jak již zmíněno, zápas se hrál na velmi špatném terénu ( den předtím nám to rozorali muži) a za takřka vytrvalého deště. I přesto se hrál  docela pohledný fotbal a to z obou stran.
Po počátečním vzájemném oťukávání jsme v 16.minutě,asi poprvé, nedůsledně obsadili jednoho z domácích hráčů a ten se štěstím přehodil Fílu v brance a otevřel skóre zápasu…. 1:0 pro domácí.
Zanedlouho jsme i my ukázali svou nebezpečnost. Ve 20.minutě nádhernou střelou Honzík srovnal na 1:1. Škoda, že gól není zdokumentován, protože byl opravdu výstavní a mohl by klidně aspirovat na gól roku ?
Pak se šance střídali na obou stranách, ale hlavní slovo měli gólmani. Především domácí brankář chvílemi vypadal jako by měl na nohách pružiny.  O co byl menší postavou, o to více vyčníval svojí pružností.  Minimálně dvakrát zlikvidoval na brankové čáře stoprocentní šanci.
Nedáš….dostaneš. Staré, otřepané, ale tisíckrát ověřené.
Ve 32.minutě jsme při rohovém kopu neuhlídali soupeřova útočníka a ten hlavou poslal domácí opět do vedení 2:1.
V druhé půlce jsme se již do mnoha šancí nedostali. Pravděpodobně vinou horší fyzické kondice jsme přestali soupeři stačit ve středu hřiště a tak se tato část hrací plochy stala velkým průchoďákem. V 51.minutě jsme dle mínění rozhodčího faulovali. A co hůř.  Bylo to v pokutovém území.  Logicky následovala penalta, kterou mazácky domácí proměnili. ( škoda jen, že penalta to byla zcela vymyšlená…náš kapitán totiž nikdy nelže a když říká, že se ho ani nedotkl tak to tak prostě bylo ? ) …ale i to k fotbalu patří….3:1
Čtvrtou a poslední branku jsme obdrželi v 61.minutě po hezké střele k tyči.
Ač jsme prohráli, nemáme se opět za co stydět.  Mrzet nás mohou snad jen nevyužité šance. Opět všichni zúčastnění  bojovali a makali na 100%.
A proto….. Fílo, Štěpáne, Luky, Lucko, Jiříku, Týno, Honzíku, Kubo, Maxi, Táďo, Tome, Marys, Martine….DÍKY za ukázkově odmakaný zápas.
Petr a Vojta
V příštím kole nás čeká velmi tvrdý oříšek.  Výborný tým z Pomezí.  Ale my ten oříšek zkusíme řádně rozlousknout. Hrajeme tradičně v neděli  29.10.  od 13h.

Napsat komentář