Jaroměřice: Němčice U 15 (10.9.2017)

Jaroměřice : Němčice   7:0 ( 5:0)

Zápas bez bázně a se vztyčenou hlavou

Sestava:

Kristýna Mikulecká, Tadeáš Vytlačil, Lucie Pávková, Lukáš Pavliš, Jiří Lněnička, Filip Brožek, Tomáš Sršeň, Jakub Sršeň, Max Nováček – Jan Havla, Kryštof Pachl, Martin Radimecký, Libor Kocián, Tomáš Pánik, Marek Mikl, Tomáš Mastný

K dalšímu zápasu nás los odvál až na území takzvané Malé Hané. Je to nejvzdálenější soupeř na naší fotbalové pouti za body po svitavských hřištích. A také jeden z nejzkušenějších. Je vítězem loňského ročníku a v základní sestavě má 6 hráčů ročníku 2003 a 4 hráče ročníku 2004.

Jen pro ilustraci….na hřišti to (co do výškové převahy) vypadalo, jako když se potká zájezd Japonců a americký tým basketbalistů.

Avšak naše hráčky a hráči se soupeře nezalekli a statečně bojovali. Sice jsme nějaký ten gól inkasovali, včetně dvou smolných vlastních, ale konečně jsme zase viděli ten náš bojovný tým, který se jen tak nevzdá. Za to patří všem zúčastněným velký DÍK.

V příštím kole nás čeká v neděli 17.9. od 13h rezerva Moravské Třebové. Nezbývá proto než doufat, že onen znovunalezený bojovný duch opět z týmu  nevyprchá.

Petr a Vojta

Napsat komentář