Dolní Újezd: Němčice U 15

Dolní Újezd : Němčice   8 : 0 ( 4 : 0 )
 
 Konec prázdnin, velký nášup a vtipná glosa rozhodčího. Tak zhruba v tomto duchu se nesl minulý víkend a náš zápas v něm.
Sestava :
Kristýna Mikulecká, Tadeáš Vytlačil, Jakub Sršeň, Martin Radimecký, Jirka Lněnička, Filip Brožek, Max Nováček, Marek Mikl, Lukáš Pavliš, Tomáš Sršeň, Tomáš Pánik, Honza Havla, Kryštof Pachl, Štěpán Jasanský
Již před začátkem sezóny jsme avizovali, že nás bude čekat řada těžkých utkání a tohle bylo první z nich. Soupeř řadu let a dokonce ještě i minulou sezónu hrál krajskou soutěž. A zkušenosti z vyšší a kvalitnější ligy umí náležitě uplatnit.
My jsme celý zápas tahali za kratší konec. A že nakonec výsledek není dvouciferný vděčíme naší brankářce Týně. Někdy chytla i nemožné. Vtipně to vystihl pan rozhodčí Zerzán  když prohlásil : “ …to není souboj Újezd – Němčice, ale Újezd versus brankářka“
Domácí byli opravdu hodně dobří a myslím si , že nebudeme sami, kdo od nich dostal takový příděl. Ale zároveň musím dodat, že my jsme jim hru velmi usnadnili naším přístupem. Marně jsme my trenéři hledali toho bojovného ducha týmu z loňské sezóny. Zřejmě byl ještě na prázdninách.
Nezbývá nám než věřit, že již v příštích zápasech opět najdeme ztracené sebevědomí a naši bojovnost, jež nás zdobila celou loňskou sezónu a ukážeme, že nás fotbal baví a neprodáme naši krokodýlí kůži zadarmo.
První možnost na reparát máme již ve čtvrtek 31.8., kdy sehrajeme od 17 h na našem stadionu “ u sušky “ přátelský zápas se Sebranicemi.
A další utkání již bude opět o body do tabulky. V neděli přivítáme tým Opatova a výkop je naplánován na 13 h.
Tímto zveme všechny naše fandy i Fandy ?  přijďte nás podpořit
 
Petr a Vojta ?

Napsat komentář