Létající trenéři a schůzka s rodiči

Jak víte, vymazlená akcička létajících trenérů byla odložena na konci dubna z důvodu špatných klimatických podmínek pro přistání a tak proběhl trénink žáků 12.5. a přípravek 19.5. za krásného počasí. Přijeli k nám Jirka Kovárník, Míra Jirka a Martin Komoň. Pánové předvedli našim trenérům metodiku tréninku jednotlivých věkových kategorií. Kdo přišel, viděl jak hravě a zábavně se dá trénink pojmout, nemluvě o přínosu pro děti a jejich sportovní rozvoj. Nyní už je jen na nás trenérech, kolik z toho zapojíme do denního tréninkového procesu. Jakmile obdržíme fotografie od Jirky Kovárníka, doplníme na web.

Protože jsou rodiče pro nás velmi důležití a komunikace s nimi je pro nás klíčovou, sezvali jsme po tréninku výrobní linky všech věkových skupin. Cílem bylo informovat o dění do konce této sezony a vyhlídky na sezonu příští, krátká rekapitulace diskutovaných bodů:

Olympijská sobota se stanováním 10.6.2017

Nové týmové bundy – odzkoušení velikosti u svého trenéra do 2.6.2017  – cena pro děti 300,-, rodiče 500,- (nákup 835,-), náhled bundy pod fotografiemi dole

Fotbalový kemp Němčice 25.-27.8.2017 pro všechny kategorie

Představení systému soutěží žáků na sezonu 2017/2018, trenérský mix

Dále jsme požádali rodiče o zapojení do podpory při trénincích, dopravě na turnaje, doporučení sponzorů, popř. brigádě na našem hřišti. Naše dlouhodobá vize je pokračovat s fotbalovou mládeží, vytvořit jim co nejlepší zázemí, rodinné prostředí a skvělou partu.

 

 

Němčice náhled STRIKER

 

 

Napsat komentář