U11 Turnaj Němčice (14. 5. 2023)

Po 14-ti dnech jsme 11. kolo soutěže pořádali opět na domácím hřišti. Zavítali k nám tymy Horní Újezd/Morašice, Sebranice a Městečko Trnávka.

První zápas jsme hráli proti týmu HÚ/Morašice, který jsme letos celkem snadno přehrávali. Ovšem na tomto turnaji nás výrazně potrápili. Když po poločasové přestávce vyrovnali na 3:3, tak jsme několik minut před konce sáhli k nepopulárnímu, ale účinnému kroku, kdy jsme nasadili zkušenější borce do obrany i útoku. Díky závěrečnému tlaku jsme vedení strhli na naši stranu a vyhráli jsme 6:3. Našimi střelci byli 3x Tom, 2x Štěpa a 1x Tobeš.

Další zápas proti Sebranicím, který nám je více než vyrovnaným soupeřem, jsme oproti minulému týdnu vedli my. Ovšem po poločase také srovnali na 2:2, ale tentokrát bez nutnosti nasazení zkušenějších borců jsme strhli vedení na naší stranu díky dvěma Tomovým gólům. Nakonec jsme vyhráli 4:2. Tom vstřelil 3 góly a 1 gól byl vlastní po zahraném rohu Štepou.

Poslední zápas proti oslabenému týmu z Městečka Trnávka byl pouze otázkou skóre.Vyhráli jsme pohodlně 14:0. Góly vstřelili 5x Tom, 4x Tobeš, 2x Robin a po jednom gólu dali Fanda a premiérový gól Kristián. Tento zápas byl dobrou průpravou pro začínající kluky, protože hráli proti také začínajícím hráčům.

V jarní části sezóny jsme zatím všechny turnaje vyhráli. Ovšem další víkend jedeme do Opatova, který jsme na podzim neporazili a navíc pojedeme výrazně oslaběni bez kluků Krejčí. Turnaj se koná v sobotu 20.5. v 10h.