U13 HÚ/Morašice – Němčice 6:4 (13.9.2022)

Vzhledem k tomu, že jsme pro tuto sezónu nepřihlásili samostatně mladší žáky, rozhodli jsme pro ročníky 2010 a 2011 připravit na podzim několik přátelských zápasů, aby jsme se mohli porovnat s celky, které soutěž pod OFS hrají a hlavně aby jsme tuto partu kluků herně posunuli a motivovali do další sezóny, kdy bude do této skupiny dostatek hráčů.

Přátelské utkání se neslo ve velmi přátelském duchu. Ze hry jsme měli asi nejvíce v prostřední třetině (hrálo se 3x 20 min). Kluci mne mile překvapili skvělou kombinační hrou, která dělala soupeři velké problémy. Byli tam věci, na kterých je potřeba pracovat, ale právě to je cílem těchto utkání. Ač jsme hráli na hřišti HÚ, jelo se na nás podívat velké množství rodičů. Věřím, že měli z našich nadějí skvělý pocit.

Hráli Standa a Míša, Jéňa, Táďa M., Niky, Dan, Táďa S., Adam, Laďas, Tomáš a Fanda. Branky: Standa 2x, Laďas 2x, Jéňa a Táďa M.

Díky Tomáši a Františkovi ze starší přípravky za pomoc, příští úterý si přátelské utkání sehrajeme na našem hřišti. Snad nám vyjde počasí.