6. fotbalový kemp Němčice 2022

Již 6. ročník fotbalového svátku dětí od 5 do 15 let proběhl na našem hřišti o víkendu 13.-14. srpna. Tentokrát se přihlásilo 44 hráček a hráčů, nakonec se 4 děti omluvily a byla nás rovná 40ka. O skvělý servis stravy a pitného režimu se starala děvčata Jitka Marková, Jana Marousková a Martina Pavlišová, o tréninkovou aktivitu tří věkových skupin se staral Kuba Marek, Tomáš Marousek, Franta Veselý a Lukáš Pavliš. Jako tradičně, dvoudenní program se skládal nejenom z tréninků, ale také z teambuildingových aktivit, kde se děti v namíchaných družstvech prolínaly od nejmenších po ty nejstarší. Na sobotní šipkovanou nám přišli pomoci Táďa Vytlačil s Týnou Mikuleckou. O nabídku bufetu se tradičně postaral pohostinný mlynář Víťa Stránský.

Letošní ročník měl podtext nevyzpytatelného počasí. Před rokem jsme veškeré volnočasové aktivity trávili na koupalku, letos se ze dne na den počasí změnilo a snad zázrakem jsme strávili celé dva dny v ideálním fotbalovém počasí. V nedělním programu k nám přilétla čtveřice profi létajících trenérů, kteří obohatili nejenom tréninkovou jednotku našich dětí, ale i trenéři se měli příležitost přiučit novým tréninkovým technikám a metodice v práci s dětmi.

Přestože je příprava a realizace kempu časově i finančně dosti náročná, věříme, že si děti víkend s míčem skvěle užily a dokázali jsme smysluplně obohatit jejich prázdninový čas.

Velké díky celému realizačnímu týmu, dětem za hojnou účast a holkám z KD za skvělé obídky😉