U19 Němčice/Sloupnice-Třemošnice (22.8.2021)

K prvnímu zápasu podzimní sezony krajské soutěže dorostu k nám přijel tým z Třemošnice, který má zkušenosti z krajského přeboru a veškerá jeho mládežnická družstva hrají krajské soutěže. Urostlí hráči soupeře dávali najevo, že nepůjde o jednoduchý zápas.

Překvapivě jsme první poločas odehráli s mírnou převahou. Nebyl to oboustranně žádný kombinační fotbal, ale šancí na obou stranách jsme viděli opravdu hodně. Kdyby poločas skončil 5:5, nebylo by se čemu divit. Konečné skóre bylo díky spolehlivé obraně a útočnému naladění záloh 1:0 díky gólu Ondry Štarmana v 10. minutě, který měl za poločas 4 tutovky.

Přestože soupeřova nervozita stoupala, začaly se objevovat naše chybičky a projevila se únava i přesto, že jsme měli 3 hráče na střídání. Ač se obrana snažila odolávat, nakonec se třemošnickým hráčům podařilo v 65. min srovnat.

Závěr: Utkání s dobře fyzicky vybaveným soupeřem, který dokázal srovnat skóre v druhém poločase, přestože odehrál celých 90 min bez střídání. Výsledek 1:1 odpovídá předvedené hře a naši chlapci se předvedli velmi dobrým výsledkem. Zápis z utkání v přiloženém souboru.