U19 Němčice/Sloupnice – Vraclav/Zámrsk

Po dvou přátelácích s HÚ/Morašice jsme si domluvili další utkání se souklubím Vraclav/Zámrsk. Soupeř, kterého jsme na podzim v soutěži přehráli na jejich hřišti 5:1, přijel v daleko silnění sestavě, než jsme očekávali. Stejně jako my měl ve svém kádru i hráče ročníků 2005 a 2006, kteří věkově zapadají ještě do starších žáků.

Za první poločas jsme byli svědky spousty slibných akcí, ale chybělo nám to důležité, trefit zařízení. Soupeřův brankař si šáhl na míč zřídkakdy, většina kombinací končila sice v síti, ale té třicetimetrové za brankou.

Druhý poločas měl podobný rukopis, ale bylo znát, že jsme měli postupně více a více ze hry až to přišlo. Ondra Štarmanu skvěle vybídl našeho snajpra Michala Urbana a ten svojí levačkou otevírá kolem 70 min skóre. Netrvalo dlouho a Táďa v dobrém úmyslu centroval míč do vápna na v 0,5 m ofsajdu stojícího Lukyho, který se správně „vypnul“ a nehrál. Obránce přesto aktivně vystoupil a míč si do vlastní sítě srazil sám, tedy gól Tádeáše 2:0. No a poslední zářez do středečních statistik byl za pomocí benjamínka týmu Maxe, který zablokováním vybojoval míč na soupeřově polovině a pro Lukyho byla zasekávačka a střela pod nohy skvělou volbou, jak uzavřít výsledek zápasu. Další týden jedeme k odvetě na hřiště do Vraclavi. Rozhodně to nebude lehký zápas.

Sestava: Filip Brožek, Vojta Tesař, Ivan Škeřík, Vojta Rathouz, Tadeáš Vytlačil, Jan Brýdl, Jakub Sršeň, Jakub Synek, Franta Synek, Ondra Štarman, Lukáš Pavliš, Karel Píša, Tomáš Pánik, Michal Urban, Rudolf Blažek a Ondra Mikulecký.

Děkujeme divákům za podporu, L. Vejdovi za odpískání a bufetu za skvělý servis.