Zpráva z kempu 2019 a foto

Na letošní, v pořadí již třetí, fotbalový kemp 2019 se přihlásilo 31 hráčů, o které se staral dvanácti členný tým trenérů, provianťáků a kempových servisáků. Dvoudenní plán tréninků v kategoriích přípravek a žáků, zpestřený zábavnou hrou v namíchaných skupinách s cílem týmové komunikace a vzájemné podpory. K tomu skvělá strava a pitný režim sportovce. Vše za dohledu našeho mlaskota Vendy Chňapíka, který vše sledoval a kontroloval zejména kázeň a hygienu po tréninkových jednotkách. Skupina třinácti dorostenců měla týden před soutěží přátelský zápas, kempu se tedy neúčastnili.

Většina zúčastněných byla dvoufázovým tréninkem na konci prázdnin trochu zaskočena. Proběhly čtyři tréninkové jednotky, vč. tréninku v podání krajských trenérů Martina a Jirky, nebo dovednostních soutěží.

Z týmových her stojí za zmínku Bořek stavitel (stavba mostu ze špaget), kde se nám z řad hráčů vyklubali adepti na stavební vysokou školu. Šipkovaná, ač jsme tentokrát nenarazili na starou medvědici, v sobotním programu měla také své místo. Pro odlehčení a odpočinek dětí bylo v programu myšleno i na znalosti z fotbalové prostředí a tradiční kvíz „co, kdy, kdo a kde“ se ve fotbalu stalo. Zlatou tečkou každého kempu je pak soutěž týmů v zazpívání hymny, která letos rozhodnula pořadí týmové soutěže.

Více asi nemá cenu popisovat. Věříme, že kdo tam byl, užil si skvěle celý víkend s míčem a kamarády. Vyhodnocení na závěr programu byli všichni, obdrželi ocenění Borec kempu 2019, samolepku, placku klubu, zmrzlinový kornout a šampáňo pro každý tým.

Velké poděkování patří všem hráčům, realizačnímu týmu trenérů, děvčatům v týlu provintu, Víťovi v bufetu, holkám v KD za obědy a všem, kteří přiložili ruku k dílu. Tak zase za rok …

Odkaz na fotky z kempu 2019