Talentovaná mládež Němčic

Jak jsme vás již několikrát informovali, naši talentovaní hráči jsou posouváni do krajských výběrů. Pomáhá to nám jako klubu (hráči neodchází do krajských soutěží) a pomáhá to hlavně samotným hráčům, kteří tak mají možnost porovnat svou techniku a fotbalové myšlení s dalšími talentovanými hráči. Hned v první polovině jara nás naši dva zástupci reprezentovali na poměrně prestižních turnajích.

Týna Mikulecká (2005), která si přidává tréninkové jednotky v dívčím krajském klubu Pardubic se nominovala do mezinárodního turnaje v Praze. Ve finále celek Pardubic udolal tým AC Sparta Praha a holky si tak vydřeli konečné vítězství. Jedním slovem skvělééé!

Matěj Pecháček (2008) je již pravidelnou oporou výběru OFS Svitavy, kteří pro talentovanou mládež dělají pravidelné kempy ve Svitavách a jezdí se porovnávat na mezi-okresní turnaje v rámci Pce kraje. Na podzim turnaj vyhráli a nyní na jaře potvrdili kvalitu SY okresu, když deklasovali Chrudim, Pardubice i Ústí n. O. součtem skóre 40:14 a opět turnaj vyhráli.

Přejeme oběma borcům další úspěchy, hodně fotbalového zdraví a pevně věříme, že náš mlaďoučký klub bude nadále vychovávat skvělou fotbalovou mládež. Děkujeme oběma za reprezentaci nemčickeho klubu.