Dorost vs zralí pánové

Po týdnu od posledního přáteláku jsme pro budoucí dorostence připravili další přátelák, tentokrát na hřišti Sloupnice. Po minulé účasti 10 hráčů se nás sešlo 16 + doplnění 2 hráči ročníku 2005. Ač nám soupeř sliboval, že rád přijede, nebyli jsme schopni se s ním 3 dny spojit a zrušení jsme se dozvěděli den před plánovaným utkáním. Aby si naši kluci zahráli a lépe se poznali, zkoušeli jsme obvolat okolní kluby, ale nikdo nedokázal v tak krátkém čase přijet. Nakonec se nám podařilo nepříznivou situaci zvládnout povoláním „staré gardy“ Němčic, která doplnila 18 hráčů, abychom si tak zahráli na celé hřiště. 
Hrálo se opět 4 x 20 min, postavili jsme jeden plně dorostenecký tým + jeden namíchaný. Počasí bylo příjemně teplé. Foukal však poměrně silný vítr, který tlačil oba celky ke hře po zemi a k vidění byly pěkné akce, zejména na straně mladšího celku, který byl častěji v držení míče. Na pravidla dohlížela místí ikona, Láďa Vejda. Díky za výpomoc. 
Výsledkem bylo skóre 5:1 (možná 6:1) a všechny góly padly z kopaček dorosteneckých hráčů. Tréninko-přátelák splnil účel, aby se kluci lépe poznali a aby si trenér Ivoš kluky vyzkoušel na různých postech. Na závěr jsme se s kluky v kabině domluvili, že připravíme ještě třetí přátelské utkání, pravděpodobně s týmem z Vraclavi, který je schopen namíchat koktejl obdobných ročníků, jaké máme my. Nyní si dáme odpočinek na přípravu k přijímačkám na střední školy (12. a 15. 4.) a přátelák naplánujeme na středu 17. dubna. Detaily se hráči včas dozvědí. Po odehrání tohoto utkání budeme svolávat schůzku klubů (Němčice, Řetová, Semanín, Sloupnice) a hráčů, k rozhodnutí ZDA a JAKOU soutěž dorostu přihlásíme. Termín přihlášek do okresu i kraje je cca v polovině června. 
Děkujeme všem za skvělou účast a předvedené výkony, zkušeným pánům za pomoc a podporu dorosteneckého mládí. 
Sestava dorostu výše uvedených klubů: Vojta, Ivan, Jakub, Zdeněk, Karel, Paul, Lukáš, Filip, Kryštof, Vojta, Ruda, Ondra, Tomáš, Vláďa, Honza Jirka, Týna a Táďa. 
Sestava zralých pánů: Honza, Lukáš, Lukáš, Petr, Vojta a Láďa.