Schůzka dorostu

V neděli 17. února se v zasedačce kabin konala schůzka k založení oddílu dorostu pro sezonu 2019/2020, tedy pro ročníky 2001, 2002, 2003 a 2004. Po krátkém úvodu byla hráčům a zástupcům rodičů představena situace zájmů okolních klubů a možnosti, jakou soutěž lze přihlásit.

Výstupem ze schůzky je poměrně velký zájem kluků, máme v tuto chvíli 7 vlastních hráčů + 2 hokejisty, kteří mohou v jarní části sezony pomoci. Po přehodnocení 6 okolních klubů, kteří mají zájem o spolupráci, jsme vybrali tři, s kterými budeme nadále vyjednávat. Právě partnerské kluby měly za úkol oslovit hráče (10), zda mají zájem do příští sezony dorostu nastoupit. Oslovili jsme i 7 hráčů, kteří skončili v krajské soutěži v klubu ČT, zda nám nechtějí pomoct poskládat skvělou partu premiérového dorostu.

Během března tak proběhne projednání zájmu všech hráčů a klubů. Samozřejmostí, a ne méně důležitou otázkou, je sestavení trenérského týmu nové kategorie. Pro přihlášení soutěže připadá v úvahu Okresní soutěž dorostu, která se hraje 8+1 na branky 5x2m (okresy UO, SY, CHR), nebo Třída krajského dorostu B, což je klasický 11kový fotbal (1/2 Pardubického kraje). Na to budeme ale potřebovat alespoň 18-20 hráčů.

Jakmile budeme mít uzavřený hráčský kádr, budeme vás informovat o případných organizačních věcech vč. přátelských utkání ještě před letními prázdninami. Pokud víte o někom, kdo by měl zájem přijít do naší party, ať se přijde podívat na trénink U15.