Pohyb se zimou nekončí!

Jak asi všichni víte, naše TJ Sokol Němčice není pouze mládežnický fotbal, ale snažíme se podporovat další mládežnické sporty a nabízíme širokou nabídku pohybových aktivit. S přicházející zimou končí fotbalové soutěže a proto TJ přichází s nabídkou zimních aktivit.

STOLNÍ TENIS – minulou sezonu se začalo scházet pár dětí kolem trenérského mixu Milan Kopecký a Václav Chochola k pátečním tréninkům. Letos se začíná v pátek 2. listopadu v čase 16:30 – 18:00. Další rezervace jsou zajištěny na sále KD na 9. a 11. listopadu, dále pak 21. prosince. Termíny po Novém roce budou upřesněny. Pro dospělé jsou stejné termíny se začátkem od 18:00.

PŘEHAZOVANÁ – tradiční cvičení míčových her funguje 7 let a v roce letošním nebylo ještě spuštěno. Zahájení jsme načasovali na začátek listopadu, kdy starší přípravka a žákovské kategorie končí soutěže. Tento kroužek byl hojně využíván právě mladými fotbalisty, kteří tak mohou navázat na zimní přípravu, aby udrželi svá těla v kondici ?. Abychom dokázali oslovit širokou mládežnickou skupinu, bude přehazovaná směřovat více k volejbalu pro cílovou skupinu dětí 3. – 7. třída. První trénink začíná 7. listopadu od 15:30 a bude nadále probíhat každou středu. Detaily můžete konzultovat s trenérkou Danou Urbánkovou, která je vedoucím tohoto cvičení.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA – vzhledem k velikosti tělocvičny bude zázemí ZŠ využívat přes zimu pouze tato kategorie fotbalové mládeže. Scházet se budeme v pátky od 16:00. Smyslem tréninků bude obecná fyzická a koordinační vybavenost. Zařazeny budou prvky základů gymnastiky, pohybových her a samozřejmě fotbalové turnaje, na které máme z loňské zimy skvělé vzpomínky. Kategorie PM je určena pro děti ročníku 2013 – 2010, rádi uvítáme nové tváře v našich řadách!

FOTBAL PŘES ZIMU – ač jsme několik let prověřovali tělocvičny v okolí, nikdy se nám nepodařilo zajistit prostory po 15 hod. Jedna z maminek nám nyní nabídla víkendové kapacity jedné z městských tělocvičen. Využití a načasování bude projednáno na trenérské schůzi, která proběhne 2. listopadu. Budeme vás včas informovat.

Přejeme příjemný podzim a nezapomeňte si zkontrolovat sálovou obuv?

Vaši trenéři

Napsat komentář