Mladší přípravka Luková 14.10.2018

Tak po dvou 4. místech, jednom 3. a 2. místě jsme jeli do Lukové k předposlednímu turnaji podzimu. Skvělé slunečné počasí, jaké v polovině října nepamatujeme, podpořilo pozitivní náladu a tajné přání našich borců utrhnou alespoň jedno turnajové vítězství. Na turnaj jsme se sjeli v 8 hráčích, oslabeni o nemocné krokodýlky Vojtu a Táďu. V týmu jsme přivítali nového borce Tobiáše, který si tak odehrál svoji fotbalovou premiéru.

První zápas jsme nastoupili proti domácí Lukové. Tento soupeř hraje fair play pouze proti našemu celku a svoje černé hráče už po dva turnaje nasazuje pouze proti ostatním družstvům, které si to nechají líbit a smiřují se s nečestným chováním v mládežnickém sportu. Nebo praktikují stejný přístup. Nyní k samotnému zápasu. Soupeři jsme předvedli, jaký umíme hrát skvělý fotbal. Kombinace, mluvení a odpovědná práce obrany nás o poločasu dovedli k 4:0 a v druhé části utkání jsme pouze potvrdili herní pohodu a návyky z tréninků. Skvěle zachytal Daneček. Němčice – Luková 6:1 (4:0), góly: Láďa 3x, Honza 2x, vlastní.

Do druhého utkání s Jablonným jsme Danečka ponechali v bráně za předvedený první zápas. Skvělá první půlka skončila plichtou 3:3 a proti silnějšímu soupeři jsme zde předvedli opět nadstandardně dobrý výkon. Komunikace i osobní odpovědnost fungovala, vepředu jsme přitvrdili a Staník si tak vybojoval svůj první gól podzimu. To, že nám v druhé polovině soupeř utek a po zásluze vyhrál je fakt. Přesto šlo o nejbojovnější a nejvyrovnanější zápas s konečným vítězem turnaje. Němčice – Jablonné 4:7 (3:3), góly: Láďa 2x, Stáňa, Honza.

Poslední zápas s papírově slabším soupeřem jsme však značně podcenili. Poločas kousali naši krokodýlci a s herní převahou jsme vyhráli poločas pouze 3:2. Co se dělo v poločasu druhém byla nekoncentrovanost a vypuštění základních pokynů, které nám tak skvěle fungovali. Je pravda, že rybnický Adam s člupeckými kořeny byl za většinou gólů soupeře a dal nám tak školu produktivity. Dlouho jsme dorovnávali skóre, až v posledních minutách nám soupeř utekl a po zásluze vyhrál. Němčice – Rybník 5:7 (3:2), góly: Láďa 3x, Niky, Luky.

Jak už to na posledních 2 turnajích dopadlo, tak i v Lukové rozhodovalo skóre zápasů o 2., 3. a 4. místě. To mluví o vyrovnanosti týmů, které dětem dávají daleko více zkušeností, než nějaké výsledky, jako 1:13. Za předvedený výkon v prvních dvou zápasech a malé rozdíly v těch prohraných nám přinesli 2. místo! Jako velmi pozitivní musíme vyzdvihnout první zápas Tobíka a velmi povzbuzující, že skórovalo 5 hráčů našeho týmu.

Další tréninky úterý a pátek, k poslednímu turnaji zajíždíme v NEDĚLI 21. října do Dobříkova. Pro rodiče, žádáme o zaplacení členských příspěvků a možnost odzkoušení a objednání týmových bund. Termín je konec října, přesto bychom rádi vše uzavřeli do posledního turnaje. Info k tréninkům po posledním turnaji se dozvíte na tréninku, tělocvična je již zamluvená.

 

 

 

 

Napsat komentář