Němčice:Dolní Újezd 4:2 (0:2)

7.10.2018 15:30 Němčice – Stadion u sušky

Do dalšího domácího utkání naši borci naskočili proti družstvu Dolního Újezda.

Již při pohledu na ligovou tabulku muselo být všem zasvěceným jasné, že nepřijela žádná ořezávátka, ale okresní špička. Nebylo tedy divu, že trenér, (který mezi námi, dal v předchozích kolech v šanc svůj krásný plnovous za výhru s Kunčinou a polovinu délky vlasů za remízu s Březovou n S.)  také tak k zápasu přistoupil a do první půle naordinoval již proslulý Prešovský beton a hru na jediného forwarda a …..UVIDÍME CO SE BUDE DÍT.

Běžela druhá minuta a ukázalo se, že už ani ten beton není to co dříve býval. Hosté se ujímají vedení 0:1. Skoro celá první půle se nesla v podobném duchu, dlouhý nákop hostí na půlící čáru a hurá, směr naše obranné řady. Sem tam náznak toho, že by to mohlo jít i z naší strany, ale rozhodně nám něco schází. Vzdorovali jsme celkem statečně, ale když do poločasové přestávky zbývaly dvě minutky, opět inkasujeme. Dolňák navyšuje na 0:2.

A jde se do kabin, tedy…jdeme do kabin. Hosté využívají přívětivého podzimního počasí a zůstávají na hřišti. My si však máme co říct. Vyříkáme si chyby, nedůraznost, a jako jeden muž, (promiň Týno) souhlasíme s tím že do toho dáme všechno a že je jedno, jestli prohrajeme tři nula nebo to otočíme a ukážeme nejen soupeři ale hlavně divákům kde se hraje ten NEJ fotbal v okrese.

Vzhledem k tomu že nezůstalo pouze u slov, ale každý z hráčů, (ano opravdu každý!) tato slova přetavil na trávníku v činy, se hra pozvolna vyrovnávala, eliminovali jsme donekonečna opakující se nákopy hostujícího týmu a začali zlobit také my. Hlavně Lukáš, který pronikal od naší až k soupeřově bráně, přičemž záložníci, tak jak jsme si řekli v poločase, vzorně zaskočili na jeho místo.

Když na pomyslné světelné tabuli svítila minuta 56. to vzal kápo opět na sebe a soupeřovi obránci krom udivených pohledů vytasili i jeden nedovolený zákrok, za který by se nemusel stydět ani Lukáš Krpálek.

Přímák…na pravačku …solidní vzdálenost od brány….parketa pro Táďu. Ten si připravil míč na vzorně posekáný pažit,(něco na něj napsal)  a poslal s ním přez zeď do levé šibenice svého kámoše, spolužáka a dnes i soupeře v jedné osobě, nechytatelný pozdrav. Snižujeme na 1:2.

A ono to půjde a né že nééé!

Pojďte , valíme, valíme znělo z trávníku….(tak je to správné, tak to má být..)

Minulou sezónu jsme spolu s panem kolegou trenérem Vojtou, (který pro letošek válčí u  mladší přípravky) s tímto týmem zažili podobou euforii a jak pravil Vojta, TEĎ PORAZÍME I REAL MADRID.

Nahecovaná parta krokodýlů, jištěná z branky neméně nahecovanou krokodýlicí, připravila pro Újezd další překvápko a to sice sedm minut ve kterých si museli opravdu myslet že jde o hodně špatný sen. V těchto sedmi minutách se totiž trefil Jirka jednou a Luky aby asi ukázal, že je kapitánská páska ve správných rukou, teda vlastně na správné ruce, rozvlnil síť hned dvakrát.

Od té chvíle byl hřišti pouze jeden tým a s přehledem, pro někoho senzační obrat, dotáhl až k oslavným tučňákům.

Kdo chodí na náš stadion pravidelně, tak ví že tenhle TÝM prostě umí a co víc….JSME SKVĚLÁ PARTA.

Parta, která by jen stěží mohla fungovat bez naší tradiční podpory:

DIVÁKŮ (vážíme si Vaší hlasité podpory, děkujeme),

ASISTENTA ROZHODČÍHO (díky Lukáši),

HLAVNÍHO POŘADATELE A PÁNA Z OKÉNKA KIOSKU (vzorný servis ,díky Víťo)

Pozvánka na příští domácí utkaní :  Neděle 14.10. 2018      15:00 

Fakta :

Sestava:

Mikulecká Kristýna, Pavliš Lukáš (C), Radimecký Martin, Vytlačil Tadeáš, Vytlačil Vojtěch, Nováček Max, Mikl Marek, Lněnička Jiří, Jasanský Štěpán, Havla Jan, Brožek Filip,

Branky:

Trenéři :

Petr, David, Jiří

      

Speciální poděkování Tadeášovi za pomoc s tímto článkem.

P.V.

Napsat komentář