Fotbalový kemp – aktualizace 10.8.2018

Tak jsme tady s upřesněním informací k letošnímu kempu. Ač někteří borci ještě tráví prázdniny na dovolených a táborech, pomyslná ozubená kola kempu se pomalu roztáčí. Pouze jeden hráč nám nyní schází do celé padesátky účastníků, což byla naše vysněná meta počtu dětí, díky za vaši důvěru a zájem.

Kemp začíná v sobotu 18.8. v 8:00, po zapsání budou hráči rozděleni do tréninkových jednotek a týmových skupin a od 8:30 začíná první tréninková jednotka (TJ). Tuto první TJ pro všechny kategorie připraví profesionální „létající trenéři“. Po krátké svačince (10:00-10:30) bude trojlístek trenérů pokračovat od 10:30 přednáškou o formách a metodice výběru talentovaných dětí na úrovni okresů a kraje, informace o řízení akademií a další detaily spojené s možným rozvojem talentovaných hráčů. Zveme tímto i rodiče, aby se přišli na TJ, nebo přednášku podívat.

Program kempu je vyvážen tréninky, ale i zábavou v podobě týmových her se zaměřením na spolupráci, zábavu a respektování. Součástí dvoudenní akcičky je zajištění pitného režimu v podobě iontových nápojů a dobrého jídla vč. teplých obědů pro naše malé sportovce, které pro děti bude zajišťovat čtveřice šikovných maminek. První den končí táborákem od 17:30, pro děti si můžete přijet okolo 19 hod.

Nyní asi to, co maminky zajímá nejvíce. Co s sebou na kemp? Jako bod č. 1 doporučujeme doma odzkoušet kopačky, zda vašemu dítku přes prázdniny nevyrostlo kopýtko. Na webu v záložce „BAZÁREK“ najdete nabídku použité obuvi, popř. nějaké volné kopačky jsou přímo na kabinách. Naopak, kdo máte nějaké kopačky volné, vezměte je s sebou. Žádáme rodiče o přibalení týmového oblečení, máme na mysli klubová trika a bundy. Budou se hodit na závěrečné focení. Pro ty, kteří triko nemají, nebo se jim smrsknulo, nabízíme účastníkům kempu speciální „kempovou“ cenu 50,-/triko. Máme nachystáno 10 ks od šesti velikostí. Na koho se nedostane, tak doobjednáme. Samozřejmě za kempovou cenu.

A nyní k detailům výbavičky. Hygiena – mýdlo, osuška, boty do sprchy (i krokodýl se musí mýt), tréninkové oblečení, kopačky, chrániče, lahev na pití. Oblečení o pohodlnou obuv na volnočasové aktivity. Peníze na nějaké laskominy z bufetu, dostačuje 100,-. Brambůrky, telefony a tablety jsou zakázány a v případě nalezení budou na místě rozkousány maskotem klubu Vendou Chňapíkem.

Máme pro děti připraveno spoustu překvapení a zábavy. Během dvou dní mají děti v programu 3 TJ a 4 bloky zábavných her. Pevně věříme, že nám vyjde pěkné počasí a víkend si všichni skvěle užijeme.

Tak v sobotu v 8:00 ráno na hřišti!

Vaši trenéři

Napsat komentář