Pomezí: Němčice U 15 (10.6)

Pomezí : Němčice  4:0 (3:0)
 
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Tomáš Sršeň, Honza Havla, Jirka Lněnička, Tadeáš Vytlačil, Vojta Vytlačil, Max Nováček, Jakub Sršeň – Filip Brožek, Štěpán Jasanský, Martin Radimecký, Marek Mikl, Tomáš Pánik, Kryštof Pachl, Lucie Pávková
V předposledním kole nás čekal soupeř více než nelehký. Aktuálně třetí tým tabulky s většinou hráčů směřujících po prázdninách do řad nově zakládaného dorostu.
Herní a  věková vyzrálost se projevila již ve 4.minutě. To se soupeř ujal vedení.  Ve 23. a 32.minutě navýšil své skóre na poločasových 3:0. My jsme v první půli několikrát vystřelili, ale nebylo to nic, z čeho by se měl soupeřův brankář orosit na čele.
O přestávce jsme si vyříkali chybičky, upozornili na nejnebezpečnější hráče domácích a zkusili vymyslet plán, jak na zteč branky Pomezí. Plán to byl jednoduchý, hrát po druhé straně, než po které se pohybuje domácí, skvěle hrající, kapitán.
Bohužel 3 minuty po změně stran nebyla asi naše koncentrace stoprocentní a soupeř nás za to potrestal čtvrtou brankou.
Pak jsme se začali více osmělovat i my, avšak ke kýženému gólovému efektu to nevedlo. Několik střel, rohů a trestných kopů jsme ovšem získali a to se s takovýmto soupeřem cení. Pevně věřím, že jsme s tím nabrali i potřebné sebevědomí a vědomí, že s každým se dá hrát. Za odbojovaný zápas patří všem zúčastněným VELKÝ DÍK A UZNÁNÍ.
Poslední zápas nás čeká v neděli 17.6.tradičně od 14 na stadionu “ U sušky “ , kde přivítáme celek Morašice/Horní Újezd.

Napsat komentář