Turnaj Dolní Dobrouč 14.10.

Na tenhle turnaj jsem se vůbec netěšil. Kvalitní soupeři a ještě jsem měl před očima výkon ze Řetové. Při příchodu na hřiště, jsem nejdřív upravil brankoviště, které bylo asi jen dva metry. O rozměrech hřiště, se radši ani zmiňovat nebudu.

Němčice – Sruby 5:2 (1:1)  branky: Matěj, Ela

První zápas se hodnotí docela lehce. Soupeř byl mnohem lepší než my. Poločas jsme ještě udrželi. Druhou půlku nás soupeř dorazil a zaslouženě vyhrál.

Němčice – Dolní Dobrouč 6:3 (3:1) branky: Matěj 2x, Ela, Filip, Kuba R, Pepča

Další náš soupeř byli domácí. Celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Problémy nám dělala akorát jedna hráčka soupeře, která byla o hlavu větší než zbytek hráčů. Dala nám všechny tři góly. Nakonec jsem na ni postavil naši Elišku, která jediná ji dokázal svým důrazem a rychlostí bránit. Nedalo mi to  a podíval jsem se na ni do systému. Je to ročník 2005. To je jako by jsme si my na turnaj vzali Týnku. No nepomohlo jim to. Skončili stejně poslední.

Němčice – Řetová 4:3 (3:2) branky: Matěj 3x, Peťa

Letos náš tradiční soupeř, kterého jsme ještě neporazili. Až do teď. Ač výsledek tak nevypadá, byl to v celku pohodový zápas. Celý zápas jsme vedli. Konečně začal Matěj proměňovat šance. Zato Filip spálil snad pět gólovek za zápas. Jediný co mě straší do teď, je třetí gól soupeře. Kuba, i když odchytal dobrý turnaj, dostal gól ze střely z dálky. Na tom by nebylo nic tak hrůzostrašného. On by tu střelu měl, kdyby se nerozhodl že ji pustí. Prostě stáhnul ruku a šel lovit:))

Nakonec jsme odehráli celkem povedený turnaj. Žádný krásný fotbal jsme nehráli, ale ono to na tak malém hřišti ani nešlo….Krásný druhý flek.

Sestava: Kuba S.,Kuba R, Filip, Kája, Matěj, Ela, Onďa, David, Pepča, Peťa

1,Sruby, 2. Němčice, 3. Řetová, 4. Dolní Dobrouč

Náš fanklub byl dokonce i slyšet:)))

Napsat komentář