Březová nad Svitavou: Němčice U 15 ( 23.9)

Březová nad Svitavou: Němčice   8 : 0 ( 1: 0)
První podzimní sobota a náš výjezd k souboji o body v nemocemi zdecimované sestavě
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Martin Radimecký, Tadeáš Vytlačil, Lukáš Pavliš, Jirka Lněnička, Max Nováček, Honza Havla, Jakub Sršeň, Tomáš Mastný – Tomáš Pánik
Jak již zmíněno výše, odjížděli jsme ve značně ochromené sestavě.  Z původních 18 hráčů, kteří pravidelně nastupovali v předchozích utkáních, se tentokrát počet zastavil na čísle 10. To znamenalo jediné….všichni si řádně zaběhají, protože budeme mít jen jednoho hráče na střídání.
V prvním poločase jsme statečně vzdorovali silnému soupeři…..Týna dokonce chytila penaltu a už už to vypadalo, že bychom mohli jít do kabin za nerozhodného stavu, ale bohužel přišla chybička.  Po nedůrazu a zmatku před brankou se nejlépe zorientovala šikovná hráčka domácích ( o kterou, dle neověřenych informací z kuloárů, ? mají zájem v Brně) a otevřela skóre …1:0.
V druhé půlce nám postupně docházely síly a otevřela se tak stavidla brankové tsunami domácích.  Ono nebylo divu. Soupeř střídal 5 hráčů – my jednoho.  Soupeř měl v základní sestavě 6 hráčů ročníku 2003 – my 2. A 6 branek z 8 nám vsítili právě tito teenageři ?
Konečné skóre po 70 minutách tedy 8:0. Ač výsledek vypadá velmi nelichotivě, musíme všem zúčastněným poděkovat. Každý do zápasu dal své osobní maximum a to se cení.
A jak říká jeden náš dobrý kamarád a velmi dobrý fotbalista….“těžkejma rosteš “ ( myšleno těžké zápasy)…tak jsme opět o něco povyrostli ?
Další 2 zápasy odehrajeme na domácí půdě.
Ve čtvrtek 28.9. od 10h přivítáme tým z Křenova a v neděli 1.10. k nám zavítají hráči z Hradce nad Svitavou.  Zápas začne v tradičním čase od 13h. Konečně má přijít babí léto, proto nezůstaňte doma a přijďte všichni podpořit mladé naděje němčického fotbalu ?
Petr a Vojta

Napsat komentář