Němčice : Moravská Třebová B U 15 ( 17.9)

 

Němčice : Moravská Třebová B   1:2 (0:1)

Pohledné utkání ve kterém nechybělo nic co má správný zápas mít….hezké  akce, velké nasazení a napětí až do samého konce

Sestava:

Kristýna Mikulecká, Štěpán Jasanský, Tadeáš Vytlačil, Lukáš Pavliš, Jiří Lněnička, Filip Brožek, Tomáš Sršeň, Max Nováček, Jakub Sršeň – Tomáš Pánik, Tomáš Mastný, Marek Mikl, Kryštof Pachl, Jan Havla, Martin  Radimecký

V pořadí již čtvrtém podzimním zápase jsme tentokrát přivítali rezervu Moravské Třebové. No rezervu. To se ani moc říci nedá. Soupeř, zřejmě vědom si naší stoupající formy  ? přivezl 15 hráčů a hned 10 z nich pravidelně nastupuje za A tým hrající krajský přebor, ať již za mladší a nebo starší žáky. Někteří dokonce svou výškou budili dojem hráčů z dorostu. Ale na výškovou převahu soupeře jsme si již zvykli v minulém zápase a tudíž pro nás nic, čeho bychom se měli bát.

Od úvodního hvizdu byl zápas vyrovnaný, šance na obou stranách a to, že někteří hráči hostí hrají vyšší soutěž nebylo vůbec patrné. Jen jednou jsme v 1. poločase zachybovali v obraně a soupeř nás potrestal.  To běžela 18 minuta …0:1.

Do druhé půle jsme vlétli nabuzeni a rozhodnuti se ještě o výsledek poprat. Avšak žádná z našich šancí ne a ne skončit v síti. A co čert nechtěl. Zase se nám vloudila jedna chybička v defenzívě a hosté nám ve 42. minutě odskočili na dvoubrankový rozdíl 0:2.

My jsme však nepolevili v náporu a odměnou nám bylo v 45 minutě snížení na 1:2. To se Fíla krásně trefil do šibenice.

V 54. minutě jeden z útočníků soupeře velmi nešetrně a nesportovně dohrál Týnu sbírající si míč ze země. Ta byla po zákroku, který rozhodčí ponechal bez povšimnutí, otřesená a musel jí vystřídat v brance univerzál Fíla. A to byla velká škoda, protože zrovna tento hráč byl po vstřelení branky v takovém laufu, až to chvílemi vypadalo, že by na soupeře stačil sám ?

V 60. minutě si hostující trenér ze hřiště stáhl 7 hráčů, posadil se s nimi do autobusu a odjeli hrát přes kopec do Ústí nad Orlicí krajský přebor. Od té chvíle jsme opravdu hráli proti B týmu. A že to bylo znát. Moravskotřebovští se nedostali téměř na naši polovinu hřiště. Jenže nám ten den už nebylo přáno vstřelit gól. Šancí bylo dost, ale kousek toho pověstného štěstíčka nám chyběl. Tak snad se k nám přikloní někdy příště.

Nakonec tedy odcházíme ze hřiště s prázdnou. Ale jestliže jsme minule říkali, že jsme prohráli se vztyčenou hlavou, tak tentokrát to platí minimálně dvojnásob. Konečně jsme měli možnost zase vidět náš starý (mladý) dobrý mančaft, který se po vzoru husitů nepřátel neleká a na množství nehledí ?

Tak tedy … Týno, Štěpáne, Táďo, Luky, Jiříku, Fílo, Tomáši, Maxi, Kubo, Tome, Tomíku, Marys, Kryštofe, Honzíku, Martine….DÍKY ZA SUPER VÝKON….byla radost se na vás dívat ?

Vaši trenéři  Petr a Vojta

Příští zápas odehrajeme v sobotu 23.9.2017 od 14h v Březové nad Svitavou.  Sraz ve 12:45 u kabin.

Napsat komentář