Mladší přípravka – Dlouhoňovice 27.5.2017

Dlouhými Dlouhoňovicemi jsme se dostali ke krátkému hřišiti pořádajícího teamu a hned ráno jsme zjistili, že nedorazí 4 celek rozlosování, Jiskra 2008. Domácí skvěle zareagovali a připravili pro nehrající družstvo dovednostní soutěže ve střelbě a slalomu.

První zápas jsme sehráli s Lukovou. Hloupými chybami jsme po pár minutách již prohrávali 0:2, ale cítili jsme, že jsme lepší celek. Do poločasu se nám podařilo přiblížit kontaktním gólem a v druhé části jsme dokonce otočili na naši stranu. Bohužel, krátce před koncem soupeř srovnal na 3:3. Na penalty byl delegován Láďa, Kuba a Matěj. Vzhledem k tomu, že z obou celků skóroval shodně pouze jeden hráč, došlo na přídavek dalších. Rozdl, no vlastě rozhodla až v páté sérii Anežka. Nakonec si zakopali všichni vč. brankaře. Vzhledem k tomu, že oba celky měli po 11 hráčích, i penaltové skóre všech dětí bylo na naši straně (7:4) a zaslouženě jsme potvrdili, co jsme na pátečním tréninku trénovali.

K druhému utkání jsme nastoupili proti domácím Dlouhoňovicím. Už to vypadalo na exhibiční zápas, když naši krokodýlci ukázali nabroušené zoubky a poločas vyhráli 4:1. Na začátku druhé půle, jak už to bývá zvykem při jednoznačných zápasech, jsme si nechali nasypat nedůsledným bráněním na těsno 2 góly. Po důsledném přebroušení zoubků a drábků všem 11 zvířátkům jsme dotáhli zápas do zaslouženého vítězství a vyhráli 5:3. Jak to u slabších soupeřů obvykle bývá, naše hráčky a hráči předváděli skvělý kombinační fotbal a mohlo to být i 10:3. První místo v turnaji, skvělá práce!

Sestava: Ondra, Matěj P., Kuba, Baruška, Filip, Pepa, Petr, Stáňa, Honza, Láďa

Luková – Němčice 3:4 (pk 4:5), góly: Matěj 2x, Pepa, penalty Matěj, Anežka (další proměnil Honza, Stáňa, Petr, Baru, Ondra)

Dlouhoňovice – Němčice 3:5 (1:4), góly: Matěj 2x, Láďa 2x

Obě dovednostní soutěže vyhrál z Němčických Matěj P. a jako jediný ze všech dětí turnaje trefil vingl za 5 bodů. Závěr: nanuková motivce za vyhrané dva zápasy zabrala a my jsme po převlečení mohli „přepadnout“ paní prodavačku v místním konzumu a vykoupit mrazák. Skvělé počasí, skvělý výsledek a skvělý turnaj. Díky!

Další tréninky Ut a Pá, poslední turnaj v sobotu 3.6. zajíždíme do Libchav. Na úkor starších jsou předem nominováni Matěj M., Kik, Štěpán, Honza a Láďa. Zbylí hráči budou nominováni za předvedený výkon na trénincích a docházku.

    

   

   

 

 

 

 

Napsat komentář