Turnaj Tátenice 13.5.2017

Žichlínek-Němčice 3:2(0:0)

První zápas jsme narazili na neoblíbený Žichlínek. Po vyrovnaném poločasu 0:0, jsme se dostali do vedení po dlouhém autu Týnky přímo do branky. Brankář tečoval, tak mohl být gól uznán. Druhý gól si dal soupeř sám neuvěřitelnou křižnou střelou pod víko. I přes vedení 2:0 jsme nedokázali dovést zápas do vítězného konce. Soupeř nás zatlačil, dokázal vstřelit tři góly a asi i zaslouženě vyhrál.

 

Jablonné/Orl.-Němčice 2:2(0:0) pen.(1:2)

Další vyrovnaný zápas našich borců. Opět jsme dvakrát vedli. Oba naše góly vstřelil Mára Mikl. První po krásné kombinaci celého týmu až do prázdné brány. Druhý tak napůl vlastní. Nakonec jsme smolně dostali vyrovnávací gól v posledních vteřinách zápasu. Na penalty jsme do branky postavili Týnku a vyhráli.

Penalty proměnili:  Jirka L., Kuba Ch.. Týnka už za rozhodnutého stavu nedala.

 

Tatenice –Němčice 3:0 (2:0)

Do posledního zápasu jsme šli s vědomím, že pokud prohrajeme, skončíme nejspíš až poslední. Začátek zápasu probíhal vcelku vyrovnaně, až do doby kdy nám rozhodčí odpískal gól na 1:0. Poté na nátlaky domácích diváků, místo rozehrávky na půlce, kopl míč na naši půlku se slovy “Hrajte, gól neplatí“. Od té doby byl soupeř lepší a postupně nám dal tři góly. Druhý poločas už jsme dali větší prostor hráčům, kteří si nejmíň zahráli. Nemělo cenu honit výsledek, protože naše opory toho měly už dost a svazovala jim nohy křivda za neuznaný gól.

 

Turnaj bych zhodnotil celkem pozitivně. Setkaly se čtyři vyrovnané týmy a zápasy měly celkem náboj. Nás nepodržely tradiční střelecké opory. Brankář si taky vybral jednu slabou chvilku, ale samozřejmě pár gólovek chytl. Dva body za jednu výhru na penalty tentokrát stačily pouze na čtvrté místo.

Nebyl Tomáš Mikl (to byl asi hlavní problém :-)) i když Vašek Chochola ho celkem úspěšně nahradil.

Tímto Vaškovi děkuji.

LP

Napsat komentář