Přípravné utkání 11.4.2017

Přípravné utkání

Němčice : Dolní Újezd/Sebranice  4:11

Sestava:

Mikulecká Kristýna, Vytlačil Tadeáš, Jůza Pavel, Sršeň Tomáš, Sršeň Jakub, Pavliš Lukáš, Pávková Lucie, Radimecký Martin, Kocián Libor

Místo úterního tréninku(11.4) jsme si pro naše hráče připravili zpestření a to ve formě přátelského zápasu, s nám již dobře známým soupeřem, s celkem Dolního Újezda. Soupeř hrající krajskou soutěž, která již jarní část zahájila dorazil s velmi početným týmem. To my jsme sestavu poslepovaly jak se dalo.

Ač výsledek vypadá hrozivě a odpovídal by rozdílu třídy o kterou hraje soupeř výš, hra tak jednoznačná nebyla. Zápas jsme si po dohodě trenéru rozdělili na hokejové třetiny(3 x 20 minut). Po první třetině jsme byli dokonce se soupeřem v brankovém kontaktu(3 :4). A v některých chvílích 1.třetiny, troufnu si říci, jsme byli i lepším týmem.

Pak se však začala projevovat jednak naše nedostatečná možnost posílat na hřiště čerstvé síly, tak jako to dělal soupeř a pak také větší rozehranost, sehranost a zkušenost hostů. Dokázali většinu našich chyb tvrdě trestat a skóre se tedy po 60 minutách zastavilo na ukazateli 4:11.

My však nevěšíme hlavy. Výsledek(o ten navíc ani tolik nešlo) je sice krutý, ale alespoň víme, na čem máme ještě zapracovat. Navíc, my trenéři, jsme si mohli vyzkoušet i některé hráče na jiných postech, protože pro jarní část budeme nuceni lehce zamíchat sestavou.

O body začínáme hrát již tuto neděli 23.4. ve13:45 v derby proti Řetové. I když počasí zatím nehlásí nic moc(spíše nic než moc 🙂   tak vás, naše věrné fanoušky, srdečně zveme. Přijďte nás povzbudit v hojném počtu, tak jako před zimní přestávkou.

V neděli na „stadionu u sušky“  se těší na viděnou  tým mladších žáků a trenérské trio Petr, Vojta a Kuba 🙂

Napsat komentář