5. fotbalový kemp Němčice 2021

Již po páté jsme pro naši fotbalovou mládež připravili dvoudenní kemp plný fotbalu a soutěží. Velkým otazníkem bylo, zda se na hřiště vůbec vejdeme. Letos totiž dorostencům začíná první soutěžní kolo o týden později, a tak se mohla zúčastnit i desítka zájemců z této nejstarší mládežnické kategorie. Na kemp dorazilo 48 hráčů ve věku 6 – 17 let. Skvělé číslo, před rokem se na kempu sešlo hráčů 41.

O skvělý servis, jídlo a pitný režim se starala trojice maminek a na hřišti šest trenérů, kteří se věnovali skupinkám přípravek, žáků a dorostu.

Martina Pavlišová, Iveta Tkadlečková, Jana Marousková, Lukáš Pavliš, František Veselý, Pavel Mackerle, Petr Vytlačil, Lukáš Pávek a Martin Gyomber. Samozřejmostí Víťa Stránský, který rozdával radost v bufetu 😊.

Sobota se skládala ze dvou tréninkových jednotek a dvou volnočasových bloků. To vše proložené svačinkami, obídkem a večerním táborákem. Pro letošek jsme měli pro volnočasové aktivity připravené nové hry, ale … Vzhledem k tomu, že počasí nám abnormálně dopřávalo a po oba dny se rtuť teploměru šplhala k hranici 30 °C, zvolili jsme variantu „chladič“. To znamená místní koupaliště, v kterém jsme dokázali schladit rozpálená krokodýlí těla. Plavčík Venda Chňapík dohlížel na bezpečnost spolu s realizačním týmem.

Nedělního programu se dorostenci již neúčastnili, měli domluvené přátelské utkání na sloupenském hřišti. Ráno jsme zahájili pro čtyřicítku přípravek a žáků tréninkem, který nám připravili Létající trenéři. Jako každý rok skvělá ukázka tréninkové metodiky krajských trenérů, kteří dokážou zaujmout nejenom děti, ale jsou i příležitostí pro trenéry k novým postřehům z metodiky tréninků.

Odpoledne pak přišlo závěrečné vyhodnocení, předání medailí Borec kempu 2021, skupinová fotka, kornout na rozloučenou a atraktivní oplach dětí tryskami zavlažování.

Věříme, že tento ročník si všichni užili nejenom fotbalově, ale že jsme spolu strávili krásný víkend plný zábavy a smíchu v naší skvělé krokodýlí partě.

Velké díky celému realizačnímu týmu, holkám z KD za obídky a dětem za hojnou účast!