Přihlášky na fotbalový kemp

Ahoj krokodýlci. Ač vás dnes čeká vysvědčení a letní prázdniny plné dovádění a zábavy, my už pro vás pomalu chystáme 2. fotbalový kemp 2018, který se koná 18. – 19. srpna 2018. Bude se jednat opět o dvoudenní akcičku plnou her a netradičních tréninků. Pohráváme si s myšlenkou možnosti přespání (nepovinné), ale rozhodnutí necháme 2-3 dny před kempem.

Kemp je zaměřen na kategorii mladší přípravka, starší přípravka, mladší žáci a starší žáci. Tedy věková kategorie ročníku 2012 – 2004. Mohou přijít i naši hráči ročníku 2003, kteří přecházejí do dorostu. Cílem kempu je rozvoj hráče v těchto oblastech:

Mentální i dovednostní rozvoj

Příprava na podzimní sezonu 2018

Týmový duch, fair play, zábava

Součástí party budou i hráči Rybníku, kteří budou s našimi dětmi ročníku 2007 hrát příští sezonu soutěž mladších žáků v souklubí Rybník – Němčice. Počítáme s účastí okolo 40-50 hráčů. Program kempu bude bohatší než před rokem, rozhodně se máte na co těšit. Zůstaneme u loňského modelu tréninkových jednotek v daných kategoriích, v kombinaci s volnočasovými aktivitami v namíchaných družstvech s cílem komunikovat, spolupracovat a respektovat.

Hned v sobotu ráno k nám přijedou profesionální trenéři Jirka Kovárník (grassroot trenér mládeže KFS Pardubice), Martin Komoň (dorost U19 Svitavy) a Míra Jirka (vedoucí přípravek Pradubice). Postupně připravujeme další lahůdky, které nyní nechceme prozrazovat.

O děti bude celé dva dny nadstandardně postaráno vč. pitného režimu a vyvážené celodenní stravy, která je základem každého sportovce. Konečný program, potřeby co s sebou a další informace se včas dozvíte.

Vzhledem k tomu, že potřebujeme zajistit spoustu materiálních a organizačních věcí, žádáme rodiče, aby co nejdříve svého krokodýlka přihlásili. Přednost budou mít hráči Němčic a Rybníka a samozřejmě ti dříve nahlášení.

Cena 2 denního kempu 400,-/dítě (hráči Němčic a Rybníka)

Cena pro hráče z jiných klubů 1.000,-/dítě (plné náklady)

Přihlášky posílejte do 31. července 2018 ve formátu jméno, příjmení, ročník narození, telefon na rodiče.

lukas.pavlis@dormerpramet.com

nebo SMS na mob.: 724 158 964

 

Napsat komentář