Mladší přípravka – Němčice (30.9.2017

Tentokrát jsme se sami stali pořádajícím klubem a přivítali jsme celky Libchav, Dobříkova a Dlouhoňovic. Po posledním turnaji na divokém západě jsme si chtěli spravit chuť. Tentokrát, takřka s kompletní obranou, jsme chtěli ukázat domácím fanouškům, jak umíme hrát fotbal. Z bažiny jsme probudili krokodýla Venouška Chňapíka, který za slunného rána spokojeně podřimoval v kabině. Vzhledem k tomu, že se od kempu nemyl, nosí na zádech stále jména všech účastníků našeho prázdninového kempu.

První soupeř z Libchav se během chvilky ujmul vedení. Obavy z minulého turnaje, kde nás soupeř přejel, jak ježka na silnici, se nepotvrdily. Do poločasu jsme dokázali zápas otočit a dojít si pro konečné vítězství 7:4. Zejména spolehlivou obranou a agilním Laďasem jsme předváděli velmi pohledný fotbal. Ze strany soupeře asi nejvýznamnějším hráčem byl skvělý brankař, který se vydával na dlouhé výlety k naší brance. Že i štěstíčko stálo při nás dokládal gól Honzy, který prověřil svůj protějšek a vstřelil mu gól přes celé hřiště.

Druhý, také velmi těžký soupeř, proti nám nastoupil Dobříkov. Opět se naše síť rozvlnila jako první a to hned dvakrát za sebou. Venoušek Chňapík ležící za brankou zvedl hlas a za mohutného povzbuzování naši borci opět do poločasu otočili. Skvělá hra pokračovala i v druhém poločasu a zaslouženě jsme vyhráli 8:3. Za zmínku rozhodně stojí, že o 8 gólů se podělilo 5 hráčů + 1 gól si dal soupeř vlastní. Velkou radost udělal Daneček oběma rodičům, kdy při svém druhém turnaji vstřelil svůj první gól!

K třetímu zápasu jsme nastoupili proti Dlouhoňovicím. Po poměrně jednoznačném poločasovém výsledku 4:0 jsme provedli rošádu a do branky jsme postavili Stáňu. Zesilující vítr nám sice odfoukával našeho zeleného maskota, ale rozhodující bylo, že vítr z hor přivál vybojované vítězství 6:1.

Krásné počasí, vítězný turnaj, pozitivní skóre 21:8, 7 střelců z 8 hráčů, krokodýl měl letecký den. Tak bych v krátkosti popsal vydařený turnaj. Velké díky rozhodčím Peťanovi a Honzovi, Víťovi za bufet a skvělé ceny od Lucky z KD, která nám tentokrát nachystala linecké medvídky pro každý ze zúčastněných týmů. Zapomenout nesmíme ani na Vendu Chňapíka, který kapitánku Barču a celý tým hecoval po celou dobu turnaje.

Němčice – Libchavy 7:4 (3:1), góly: Láďa 3x, Kája 3x, Honza

Němčice – Dobříkov 8:3 (4:2), góly: Láďa 2x, Kája 2x, Stáňa, Daneček, Baruška, soupeř 1x vlastní

Němčice – Dlouhoňovice 6:1 (4:0), góly: Láďa 4x, Štěpán, Stáňa

Příští turnaj hrajeme v sobotu 7.10. na hřišti v Červené Vodě. Sraz na kabinách v 7:00. Tréninky Út a Pá od 16:00, v pátek včetně nových hráčů a 2012tek.

 

 

Napsat komentář