Mladší přípravka – Dobříkov (23.9.2017)

V sobotu ráno našich 7 statečných vyrazilo na divoký západ ústeckého okresu bojovat o čest a krokodýlí kůži mladších přípravek. Bez tří hráčů obrany (Stáni, Káji a Barči) jsme se chtěli pokusit urvat alespoň nějaký ten skalp soupeřů. Počasí bylo nevlídné, zima, mlha a předpověď sychravého počasí nenapovídala nic dobrého.

První zápas s domácím Dobříkovem jsme mezi tyče nominovali Kika, který tam stál poprvé. O poločase jsme ho prohodili s Jendou. Přesto jsme se neubránili tvrdé porážce 2:13. Popravdě, z pohledu vstřelených gólů to bylo 1:14, domácí si vstřelili jeden gól vlastní.

Druhý a asi nejvyrovnanější zápas jsme odehráli s Č. Třebovou. Tým, který jsme již dvakrát porazili, byl zaskočen naší nesehraností a slabinami v obraně. Přesto se nám podařilo vyhrát první poločas. Ovšem hned na začátku druhého jsme obdrželi dva rychlé góly a nakonec jsme podlehli 3:7.

Na závěr turnaje jsme se střetli s týmem Libchav, které mají obecně skvělou mládežnickou základnu a letos jsme se s nimi ještě nepotkali. První část jsme byli vyrovnaným soupeřem 1:2, v druhém pak soupeř odskočil na konečných 1:7.

Výsledky turnaje 1. Dobříkov, 2. Libchavy, 3. Č. Třebová, 4. Němčice. Pro nás nelichotivé skóre 6:25. Závěr – na divoký západ jsme vyrazili bez maskota a o jeho kůži jsme tak bohudíky nepřišli. Děti hrály co je v jejich možnostech a je zbytečné hledat negativa a chyby. Víme co zlepšit a na čem pracovat. Pozitivní bylo, že se turnaj odehrál bez deště, který záhy do Dobříkova přišel těsně po ukončení. Děti si zahrály, posbírali zkušenosti a posunuly se zase o krůček dál. Za bojovnost dostaly dobříkovský koláč, šampáňo a nějaké dobrůtky. Ty si rozdělíme na úterním tréninku. Svůj první turnaj odehrál Daneček, který se tak premiérově zapsal mezi naše borce. Vítej.

Sestava: Honza – Matěj, Láďa, Štěpán – Kik, Daneček, Nicholas

Němčice – Dobříkov 2:13 (1:7), góly: Láďa

Němčice – Č. Třebová 3:7 (3:2), góly: Láďa 3x

Němčice – Libchavy 1:7 (1:2), góly: Láďa

Příští turnaj hrajeme doma v Němčicích, doufejme, že se vrátí babí léto a turnaj si užijeme. Přivítáme Dlouhoňovice, Dobříkov a Libchavy. Sraz na hřišti v 8:15.

Protože jsme nově příchozím a ročníku 2012 zrušili z důvodu počasí páteční trénink, rádi bychom je tímto pozvali na úterý od 16:00. Páteční trénink přípravky potvrdíme v úterý.

 

Napsat komentář