Mladší přípravka – Česká Třebová (9.9.2017)

Na první turnaj nové sezóny 2017/2018 se mladší přípravka vypravila přes kopec do Č. Třebové. Nezapomněli jsem s sebou vzít našeho maskota, němčického krokodýla. Nafukovacího Vendu-Chňapíka jsme nechali v klidu odpočívat v bažině a vzvali jsme mladšího Kousálka.

V prvním zápasu jsme nastoupili proti Dobříkovu, který jsme jasně přestříleli a skvělou hrou jsme s výsledkem 3:0 v poločasu šli za vítězstvím. Ovšem Dobříkov nestáhl kalhoty, poslal urostlého brankaře do pole a se skvěle hrající slečnou nám předvedli, jak se hraje fotbal. Ztrátou koncentrace a lehkovážností s našimi kousálky zatočili jak s krokodýlem a zaslouženě vyhráli 8:4.

Druhý zápas jsme nastoupili proti domácímu, třebovskému kádru ročníku 2010, který vypadal, jak když vybírají sestavu dle tělesné výšky. Jeden jako druhý. Skvělou kombinací jsme si do poločasu vytvořili dostatečný náskok a o poločase jsme sáhli po rošádě. Honza šel do útoku a mezi tyče se postavil urostlý Laďas, který budil respekt u soupeře. Konečné vítězství bylo zaslouženou odměnou za bojovnost a dodržování pravidel hry.

Třetí zápas jsme nastoupili proti nedalekým vodníkům z Rybníku. Soupeř, který remizoval s domácími se vyhecoval k bojovnému zápasu a pro naše kousálky byl tvrdým oříškem. Přesto, že jsme poločas vyhráli 3:1, šlo o vyrovnaný zápas. Díky disciplíně a dobrému výkonu jsme dotáhli zápas do vítězného konce a získali jsme tak skvělé 2. místo na turnaji.

Škoda, že jsme si nechali ujít druhý poločas prvního zápasu, ale přesto musíme všechny pochválit. První zápasy ve svém životě odehrál Nicholas, který se tak zařadil do našeho týmu. Turnajové skóre 18:9 zařídil z velké části agilní Laďas, ale jedná se o práci celého týmu. Mladší přípravka se tímto turnajem stala prvním oddílem němčického fotbalu, který dokázal v této sezóně vyhrát. Dobrá práce! Jen tak dál a neusnout na vavřínech.

Sestava: Honza – Matěj, Standa, Kája – Kik, Štěpán, Nicholas, Láďa

Dobříkov – Němčice 8:4 (0:3), góly: Láďa 3x, Stáňa

Č. Třebová – Němčice 0:9 (0:7), góly: Láďa 6x, Štěpán, Stáňa, Kája

Rybník – Němčice 1:5 (1:3), góly: Láďa 4x, Stáňa

Tréninky úterý, pátek od 16:00, příští turnaj jedeme do Tatenic, sraz v sobotu na kabinách v 7:30.

 

Napsat komentář